Trivia

Helen Miren: Seks ne čini dobar brak

Dejm Helen Miren (67), koja u aktuelnom fimu o Hičkoku igra Almu Revil, ženu sa kojom je reditelj bio u braku 53 godine, kaže da seks nije to što održava brak.

Film „Hičkok” u kome Entoni Hopkins tumači naslovnu ulogu, bavi se celibatskim odnosom između dvoje supružnika. „Ljudi ostaju zajedno iz razloga koji nisu vezani za seks i, premda je seks važan na početku kod većine parova, to nije ono što čini brak dugotrajnim”, kaže dejm Miren za Women & Home Magazine, a prenosi Telegraph. „Ali mislim da je snaga partnerstva u braku nedovoljno prepoznata i priznata u našem društvu. To je ono što čini da brak funkcioniše, a ne seks”.

Glumica otkriva da su ona i njen suprug daleko od romantičnih osoba i da čestitke za Dan zaljubljenih smatra „hororom”. Kada bi joj suprug (reditelj Tejlor Hekford, sa kojim je u vezi od 1986) poklonio čestitku 14. februara, bila bi „prestravljena”.

„Tejlor i ja nismo ni izdaleka romantični. Zapravo veoma cenimo nedostatak romantike kod onog drugog.

Čak zaboravljamo i rođendanske poklone, uglavnom je to nešto čega se setim dan ranije. Bez želje da budemo previše sentimentalni i da se obasipamo poklonima, pokušavamo da svakoga dana pokažemo koliko nam je stalno do onog drugog.”

Par živi između Londona i Los Anđelesa i dosta vremena provodi odvojeno, što Mirenova ocenjuje kao „važno”.

Uprkos tome što joj suprug nedostaje kad je na putu, Helen kaže da im ta razdvojenost „ne dozvoljava da jedno drugo uzmemo zdravo za gotovo, a daje nam i prostora da dišemo”.

Ona je u intervjuu otkrila svoj stav o religiji, objasnivši da ne može da „izbegne” da bude hrišćanka jer je rođena u Britaniji. „Odgajana sam u Ujedinjenom Kraljevstvu i moralnost hrišćanstva je utkana u našu zemlju. Ali sebe bih opisala kao hršćanku koja ne veruje u Boga”.

Glumica je otkrila i da veruje u mediataciju ali je previše lenja da je primenjuje. Njene novogdoišnje odluke su da krene u teretanu i smrša i da se više „ne razvlači s tim”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend