Trivia

Kluni završio u krevetu sa Sindi Kroford (VIDEO)

Glumac Džordž Kluni i supermodel Sindi Kroford dugogodišnji su prijatelji, a čini se da među njima postoji i jaka hemija.

Naime, nakon godina druženja Kluni i Krofordova završili su u – krevetu! Međutim, samo u reklami.

Džordž i Sindi zajedno su snimili nov reklamni spot za alkoholno piće Casamigos, a u njemu se pojavljuju i njihovi partneri Stejsi Kibler i Rande Gerber s kojim je Kluni blizak prijatelj već dvadesetak godina.

U reklami Gerber pronalazi svoju suprugu Sindi u krevetu s Klunijem i zabezeknut pita: “Šta se događa?!”. Sindi se zatim od sramote pokriva do glave.

“Rande i ja obožavamo da se provodimo i ispijamo tekilu, a reklama se delimično temelji na stvarnim događajima”, zagolicao je maštu javnosti šarmer Kluni.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend