Trivia

Kraj ruskog filma o Černobilju snimljen na hrvatskoj plaži

Završni deo filma "Kada su rode padale" redatelja i glumca Danile Kozlovskog, prvi je ruski film koji donosi priču o nesreći u nuklearnoj elektrani u Černobilju i događajima koji su usledili. Film je, između ostalog, sniman u Hrvatskoj, na lokacijama Opštine Mošćenička Draga i plaže Uboka.

Danila Kozlovski, jedan od najpopularnijih ruskih glumaca, glumi u glavnoj ulozi i režira film. Njegov rediteljski debi, sportska drama „Trener“, postao je jedan od najunosnijih ruskih hitova 2018.

Film o Černobilju je u Hrvatskoj sniman pod radnim naslovom „Kad su rode padale“, a njegova distribucija se u Rusiji očekuje 8. oktobra 2020, najavljeno je iz Avvanture.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend