Trivia

Kraljevska beba „stiže“ u julu

Rođenje prvog deteta princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton očekuje se u julu, objavila je danas kraljevska porodica u Palati Sent Džejms.

Portparol porodice je rekao da stanje 31-godišnje vojvotkinje „nastavlja da se poboljšava“ otkako je bila u bolnici prošlog meseca, posle teške jutarnje iscrpljenosti i mučnine.

Odlazak u bolnicu i inače je „primorao“ kraljevsku porodicu da objavi njenu trudnoću ranije nego što je to bilo planirano.

Britanski mediji spekulišu (na osnovu saopštenja) da je Kejt trudna 13-14 nedelja, a najava da „očekuje dete“, znači i kraj spekulacijama da će roditi blizance.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend