Trivia

Mobi prekinuo prepirku s Natali Portman: Ne, nismo bili u vezi

Američki muzičar Mobi izvinio se glumici Natali Portman posle prepirke nastale zbog njegovih navoda u autobiografiji da su pre 20 godina bili u vezi. Mobi je na Instagramu napisao da su kritike iznete na račun njegove autobiografije objavljene pod naslovom "Then It Fell Apart", zapravo tačne. Dodao je i da je trebalo da se prema Natali, kada su se

Glumica je ranije opovrgla muzičareve tvrdnje da su se njh dvoje viđali nekada, a njegovo ponašanje je nazvala „neprikladnim“. „Ja sam bio ćelavi pijanac, a Natali Portman prelepa filmska zvezda. Ali bila je u mojoj garderobi i flertovala je sa mnom“, opisao je u knjizi susret iz 2001. godine kada ga je Portman navodno pozvala na sastanak posle nastupa.

Mobi je rekao i da su bili u kratkoj romantičnoj vezi. Glumica je to demantovala i istakla da je opis njihovog odnosa netačan, a Mobija je nazvala „jezivom osobom“ koja je prešla sve granice.

„Iznenadilo me je kada sam čula da je naše kratko poznanstvo opisao kao ‘zabavljanje’. Naime, ja se sećam mnogo starijeg muškarca koji se prema meni ponašao jezivo, a ja sam tada tek završila srednju školu“, rekla je Portman u intervjuu za Harper’s Bazaar.

„Rekao je i da sam tada imala 20 godina, a to je definitivno netačno. Bila sam tinejdžerka…, tek sam bila napunila 18. Uznemirujuće je to što je ovu priču iskoristio da bi mu se knjiga bolje prodavala“, dodala je glumica.

Muzičar je kao odgovor objavio nekoliko fotografija na kojima je u društvu sa glumicom. „Iskreno, šta bi trebalo da radim kada ljudi veruju optužbama, a ne dokazima?“, napisao je uz fotografije.

Umesto da završe prepirku, fotografije su rasplamsale debatu.

Natali Portman je jedna od glavnih pripadnica pokreta angažovanog protiv polnog uznemiravanja koji deluje pod nazivom „Time’s Up“.

Mobi je na kraju svega u subotu na Instagramu napisao da je, posle nekoliko dana shvatio da su brojne kritike koje su mu upućene bile tačne. Priznao je da je bilo „zaista bezobzirno“ što Natali Portman i ostale osobe koje se u knjizi spominju, nije unapred obavestio da ih u svojim memoarima spominje.

„Vodeći računa o skoro četrnaestogodišnjoj razlici u godinama između mene i Natali, priznajem da je trebalo da postupim odgovornije i s više poštovanja kada smo se ona i ja upoznali pre skoro 20 godina“, napisao je američki muzičar.

Ovo nije prvi put da Mobi govori o navodnoj vezi s Portman. Za časopis „Spin“ je 2008. godine izjavio da su bili u „kratkoj vezi“, zbog čega je postao meta jutitih obožavalaca „Ratova zvezda“. „Ne možeš da se zabavljaš sa majkom Luka Skajvokera, a da te ne mrze iz dna duše“, rekao je tada, aludirajući na ulogu koju je Portman tumačila u serijalu o „Ratovima zvezda“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend