Trivia

Omaž Staloneu u Kanu sa ekskluzivnim snimcima iz petog „Ramba“

Američki glumac Silvester Stalone će doći na filmski festival u Kanu gde će ekskluzivno prikazati snimke petog nastavka serijala "Rambo" na specijalnoj projekciji priređenoj kao omaž glumcu, saopštili su organizatori festivala.

Glumac, rođen 1946. i poznat po ulogama jakih momaka, prošle godine je na internet stavio fotografiju na kojoj Rambo, čuveni veteran vijetnamskog rata, na kolenima najavljuje novi film.

Stalone je nekoliko puta bio na festivalu u Kanu. On je 2014. godine zajedno sa Arnoldom Švarcenegerom, Harisonom Fordom i Antonijom Banderasom došao da predstavi akcioni film „Plaćenici 3“ (The Expendables 3). Glumci su tada došli u oklopnom vozilu na oduševljenje publike.

Projekcija je zakazana za 24. maj, kada će pored delova novog filma, biti prikazana i biografija Stalonea i restaurirana verzija prvog filma „Rambo“ iz 1982. godine.

Peti deo filma „Rambo V: Last Blood“ izlazi u bioskope na jesen ove godine.

Ovogodišnje, 72. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, biće održano od 14. do 25. maja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend