Trivia

Potvrđeno: Ejmi Vajnhaus umrla od alkohola

Britanski sud završio je u utorak novu istragu o smrti pevačice Ejmi Vajnhaus nakon što je utvrđeno da sudski veštak koji je procenio da se pevačica opila do smrti, nema odgovarajuće kvalifikacije.

Pevačica je pronađena mrtva u svom domu u Londonu u julu 2011. godine. Imala je 27 godina a prvom istragom je utvrđeno da je preminula od trovanja alkoholom.

Sudska istražiteljka kasnije se povukla sa slučaja jer su njene kvalifikacije dovedene u pitanje.

Nju je zaposlio njen suprug koji je viši sudski veštak u severnom Londonu iako nije bila pet godina registrovana kao advokat u Britaniji, što je preduslov, piše AP.

Druga istraga smrti britanske pevačice Ejmi Vajnhaus potvrdila je danas takođe da je ona preminula od slučajnog trovanja alkoholom, tako da je druga istraga samo potvrdila nalaze prve.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend