Trivia

Rag’n’Bone Man u maju u Beogradu

Britanski muzičar i zvezda ovogodišnjeg Exita, Rag’n’Bone Man, održaće koncert u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” 6. maja 2018. godine.

Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rag’n’Bone Man i autor multii-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda i koja je bila apsolutni iTunes hit u 46 zemalja i provela na mestu broj jedan punih pet nedelja na evropskoj listi singlova, posle trijumfalnog nastupa poslednje večeri novosadskog Exita, vraća se u Srbiju i 6. maja od 20 časova nastupiće u Hali sportova na Novom Beogradu.

Ulaznice će biti u prodaji od petka, 06. oktobra putem sajta i prodajne mreže Eventima.

Cene ulaznica su 2.800 dinara za parter, 3.400 za tribine i 3.800 za VIP mesta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend