Trivia

Rasel Krou oskarovski u apelu za klimu

Australijski glumac Rasel Krou upozorio je u video snimku na prirodne katastrofe kojima će planeta biti izložena ukoliko što skorije ne odustane od upotrebe fosilnih goriva.

Video od tri minuta pušten je tokom koncerta Fire Fight Australia održanog u Sidneju.

On je nedavno tokom uručivanja nagrade Golden Gloub u saopštenju koje je pročitala glumica Dženifer Aniston govorio o opasnosti od klimatskih promena.

Krou je i lično pogođen požarima koji su zahvatili Australiju i koji su tokom proteklih meseci izazvali veliku štetu u toj zemlji. Njegova kuća u Novom Velsu izgorela je u požarima u novembru.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend