Trivia

Verili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Pevačica Dženifer Lopez verila se sa bivšom bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom. To je objavio taj par postavivši fotografije vereničkog prstena na društvenim mrežama.

„Rekla je ‘da'“, napisao je Rodrigez na Tviteru uz znak srca i fotografiju kako drži pevačicinu ruku na kojoj se vidi veliki dijamant.

Lopez je postavila istu fotografiju na Instagramu s nizom srca. 

Časopis Pipl navodi izvore koji su rekli da se par, koji je zajedno godinama, verio u subotu na odmoru na Bahamima.

Oboje imaju decu iz prethodnih brakova. Lopez ima 11-ogodišnje blizance Maksimilijana Davida i Emu Maribel, a Rodrigez ima dve ćerke – desetogodišnju Elu Aleksander i 14-ogodišnju Natašu Aleksander.

„Naša deca dobro se slažu, oboje smo iz Njujorka, oboje Latinoamerikanci, oboje u četrdesetima, stvarno uživamo u životu, ali ona je zaista jedna od najimpresivnijih i najpametnijih ljudskih bića koje sam sreo“, rekao je Rodrigez za list Ekstru koji prati slavne, još 2017. godine. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend