Trivia

Zvezde koje ne poštuju pravila (FOTO)

Prvi put je američka mreža CBS, zatražila od zvezda ovogodišnje dodele Gremi nagrada da ne pokazuju "previše gole kože". Ipak, neke od dama nisu odolele da bukvalno otkriju svoje kvalitete.

CBS je zahtevao da „zadnjica i grudi žena budu adekvatno pokrivene“ tokom uručenja nagrada. U memorandumu poslatom učesnicima upozorova se da ne treba nositi „prozirnu odeću“, izlagati pogledima „genitalni region“, a ukazali su i na to da je „problematična odeća tipa tange“.

Međutim uvek postoje oni koji ne vole pravila a ovog puta glavne buntovnice bile su tri ženske pevačke zvezde.

Dženifer Lopez je u crnoj haljini Antoni Vakarelo „izbacila“ nogu pa podsetila na Anđelinu Džoli i Versaćeovu kreaciju za koju se glumica odlučila na prošlogodišnjim Oskarima, Kejti Peri je pokazala dekolte u Gučijevoj zelenoj toaleti, a Keli Rouland odabrala je poluprozirnu varijantu Džordžesa Čakre.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend