Zanimljivosti

Agati Kristi je Poaro bio dojadio, tvrdi njen unuk

Britanskoj književnici Agati Kristi bio je dojadio Herkul Poaro, ali ga se nije "rešila" jer je bio njena "krava muzara", ispričao je njen unuk Rejdio...

"Kraljica zločina" je želela da ubije belgijskog detektiva i "gundjala" što mora da napiše "još jednog Poaroa", ispričao je Metju Pričard. "Ideje za knjige joj nikada nisu nedostajale, ali neke od njih nisu išle uz Poaroovu ličnost. Ona je zaista želela da piše druge priče, sa drugim ličnostima", dodao je književničin unuku.

"Medjutim, njeni agenti i izdavači koji su upravljali finansijama, bili su oduševljeni Poaroom. On je bio najpopularnija ličnost" Agate Kristi i ona je bila svesna da je on njena "krava muzara", dodao je Pričard.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend