Zanimljivosti

Beker tvrdi da ne može da se seti gde su mu trofeji

Legendarni nemački teniser Boris Beker izgubio je pet od svojih šest gren slem trofeja i pozvao je javnost da mu pomogne kako bi ih našao.

Beker želi da proda te trofeje kako bi pokrio dugove nakon što je juna prošle godine proglasio bankrot.  

On, međutim, ne može da pronađe dva trofeja sa Australijan opena i tri sa Vimbldona. Takođe, nedostaje mu i zlatna medalja sa Olimpijskih igara.  

„Gospodin Beker ne može da se seti gde su trofeji“, navodi se u zajedničkom saopštenju Bekera i njegovih stečajnih upravnika, preneo je BBC. 

Predstavnici Vimbldona, teniskih saveza Nemačke, Australije i SAD, kao i Kuće slavnih naveli su da pehari nisu kod njih.  

Boris Beker je tokom svoje karijere osvojio 64 ATP titula, uključujući tri trofeja na Vimldonu, dva na Australijan openu i jedan na Otvorenom prvenstvu SAD.  

Bivši trener Novaka Đokovića je, takođe, dva puta osvajao Dejvis kup i ima zlatnu olimpijsku medalju u dublu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend