Zanimljivosti

Britanski ministar saobraćaja ljut jer ga voz nije sačekao

Britanski ministar saobraćaja Džordž Frimen burno je negodovao na Tviteru jer je železničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je video kako trči prema vagonu.

Frimen je napisao da je ostao da čeka pun sat jer voz kompanije „Grejter Anglija“ sa polaskom iz Kembridža prema Arleborou nije zadržan zbog njega.

Član Konzervativne stranke opisao je da je u grupi od pet putnika trčao ka peronu pošto je njihov voz iz Londona kasnio u dolasku. Železničara je optužio da je namerno odlučio da zatvori vrata i odobri polazak voza iako je ministar trčao ka njemu.

Radnik se „zlobno nasmejao i ignorisao nas“, napisao je ministar.

Kompanija „Grejter Anglija“ odgovorila je da „u većini“ slučajeva ne može da zadrži svoje vozove u situacijama kada kasne kompozicije drugih operatera.

„Zar ni na 15 sekundi kada su putnici iz povezane linije na vratima?“, upitao je potom ministar i dobio izvinjenje od kompanije i sugestiju da je potrebno zadržati određenu diskreciju.

Frimen je rekao da mu je ukazana „velika čast“ kada ga je premijer Boris Džonson prošlog meseca imenovao za ministra saobraćaja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend