Zanimljivosti

Čarli Šin u bolnici

Glumac Čarli Šin primljen je u bolnicu radi psihijatrijskog pregleda pošto je policija dobila dojavu da je bacao nameštaj u svojoj hotelskoj sobi u Njujorku.

Zvaničnik policije koji je želeo da ostane anoniman izjavio je agenciji AP da su policajci u noći izmedju ponedeljka i utorka ušli u Šinovu sobu u hotelu Plaza gde im je jedna žena ispričala da je 45-godišnji glumac galamio i bacao nameštaj.

Šin, zvezda TV serija "Dva i po muškarca" i "Svi gradonačelnikovi ljudi", nije uhapšen i u bolnicu se prijavio svojevoljno.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend