Zanimljivosti

Čudovište iz Vidermara

Ako ste pomislili da je ponovo reč o čuvenom stanovniku Loh Nesa, prevarili ste se, novo jezersko čudovište državljanin je Velike Britanije.

Vest o misterioznom čudovištu iz Loh Nesa, doduše, u engleskoj verziji, munjevito se širi Internetom, od kada je grupa kajakaša svojim mobilnim telefonom uslikala nešto "čudno" na površini jezera Vindermar. Na fotografijama se navodno vidi nekoliko grba, kako se izdižu iznad površine vode. Fotografije neodoljivo podsećaju na one koje su snimljene na već čuvenom Loh Nesu, na kojima se nalazi, ko drugi, nego njegov misteriozni stanovnik, popularna Nesi, piše časopis "Telegraf". Prema tvrdnjama CNTA-a, Tom Pikles (24), koji je sve to snimio, izjavio je:"Svaka od grba se kretala sinhronizovano, i plivalo je veoma brzo! Koža mu je bila poput fokine, njegov oblik bio je potpuno abnormalan, i definitivno nije izgledalo ni kao jedna životinja koju sam do sada video". Razume se, fotografija je izazvala brojne rasprave i niz kontroverzi, od toga da je to još jedna u nizu izmišljotina i prevara, pa do toga da je tako nešto apsolutno nemoguće. Međutim, ljudska mašta i radoznalost, ponovo su prevagnule, pa se može reći da je "Legenda o Nesi" oživljena, samo ovoga puta na drugoj lokaciji. Nama ostaje još samo da vidimo kako će meštani krstiti svog novog "sugrađanina", koji će po svoj prilici postati nova turistička atrakcija.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend