Zanimljivosti

Dobio otkaz na poslu jer je preveliki Tupakov fan

Direktor socijalne službe u američkoj državi Ajovi dobio je otkaz na poslu zbog prevelike ljubavi prema reperu Tupak Šakuru.

Kako prenosi NME, mejlovi koje je objavio AP pokazuju da je Džeri Fokshoven, direktor za ljudske resurse države Ajova, stalno slao poruke ostalim zaposlenima u kojima je hvalio Tupakove pesme, kao i da je na nedeljnom nivou održavao „Tupak petak“ kada bi u kancelariji puštao isključivo njegovu muziku.

Međutim, kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je ponovo poslao mejl u kome je zahtevao od kolega da odaju počast pokojnoj rep zvezdi. Ta poruka je stigla na adrese 4.000 službenika socijalne službe Ajove. Kako se navodi, otkaz mu je uručen dan nakon toga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend