Zanimljivosti

Kostim Darta Vejdera na aukciji, očekuje se cena od dva miliona dolara

Muškarac koji se na filmskim premijerama i konvencijama obožavatelja pojavljivao kao Dart Vejder ponudiće svoj kostim na aukciji suvenira iz filmskih klasika sledećeg meseca, objavila je aukcijska kuća Bonams koja procenjuje da bi kostim mogao da bude prodat za dva miliona dolara.

Kostim od 17 delova, koji uključuje crnu masku negativca, čizme i par plašteva, mogao bi da se proda na aukciji po ceni između jednog i dva miliona dolara, procenjuju organizatori.

Prodaje ga Brus „Kermit“ Eler, koji je zahvaljujući svom dubokom glasu mogao da nastupa kao Dart Vejder na filmskim premijerama, potpisivanjima knjiga, konvencijama i dodeli Oskara 1978. godine.

Kostim koji ide na aukciju jedan je od pregršt kostima Dart Vejdera, a dizajnirao ga je kostimograf Ratova zvezda Džon Molo 1979. u Londonu za film „Imperija uzvraća udarac“, navode iz aukcijske kuće Bohams.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend