Zanimljivosti

Krokodil progutao mobilni telefon i povremeno zvoni

Jedan krokodil u Ukrajini progutao je mobilni telefon koji je u vodu ispustila jedna žena dok je pokušavala da ga fotografiše i od tada odbija hranu i uglavnom leži.

Incident se desio prošlog meseca, a telefon je neko vreme povremeno zvonio u stomaku ženke krokodila, Gene (14) iz Dnjepropetrovska.

Vlasnica telefona Rima Golovko je rekla da bi želela da joj se vrati SMS kartica, kao i fotografije i brojevi telefona iz imenika.

Krokodil će sledeće sedmice biti prebačen u jednu kliniku radi rendgenskog snimanja kako bi se videlo da li je telefon još tu, a lekari kažu da je operacija poslednja opcija.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend