Zanimljivosti

Ministar šokiran vinskim podrumima

Jedno od japanskih diplomatskih predstavništava u Parizu može da se pohvali podrumom sa gotovo 8.000 flaša vina, navodi se u izveštaju japanskog ministarstva spoljnih poslova koje poziva ambasade na umerenost.

"Bio sam iznenadjen podacima iz izveštaja", rekao je šef japanske diplomatije Seidji Mehara koji je na tu funkciju došao pre mesec dana.

Čitajući izveštaj japanskog ministarstva, stiče se utisak da japanska diplomatska predstavništva imaju zalihe rableovskih razmera, a prednjači diplomatska misija pri OECD u Parizu u čijim se podrumima u martu nalazilo 7.896 boca vina.

"Znao sam od ranije da imamo značajne zalihe vina, ali zalihe u misiji u Parizu su 30 puta veće od godišnje potrošnje te misije", rekao je ministar. On je zatražio od ambasada sa zavidnim zalihama vina da deo njih predaju ambasadama koje nemaju tako velike vinske podrume.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend