Zanimljivosti

Na sudu zbog napada toalet papirom

Jedan stanovnik Fremingema u Masačusetsu mogao bi da se nadje na sudu zbog toga što je čistača u gradskoj skupštini pogodio u glavu rolnom toalet papira...

Jedan stanovnik Fremingema u Masačusetsu mogao bi da se nadje na sudu zbog toga što je čistača u gradskoj skupštini pogodio u glavu rolnom toalet papira, pošto se naljutio jer je ovaj zviždukao dok radi.

Policija Framingema navodi da je 55-godišnji Alen Kerner u sredu bio u toaletu gradske skupštine. Čistač, koji nije znao da u toaletu ima nekoga, zviždukao je dok je menjao rolne toalet pepira.

Kada je izašao iz kabine, Kerner je čistača pogodio rolnom toalet papira u glavu, vikao na njega i pobegao. Čistač je potrčao za njim, a policija ga je uhapsila ispred skupštine. Kerner će na sudu saznati da li će biti optužen za fizički napad.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend