Zanimljivosti

Najbolji modeli za intimno rublje

Svi vole da vide lepe manekenke u izazovnom donjem vešu, a po rezultatima najnovije ankete portala za muškarce AskMen.com, atraktivna Brazilka Žizel Bundšen je najbolji svetski model za intimno rublje.

Za nečiji ukus pomalo premršava Kejt Mos našla se na drugom mestu, dok je treću poziciju zauzela Adrijana Lima.
Na listi su i Eva Mendes, kao i burleskna plesačica Dita fon Tiz.

Žizel Bundšen
rođena: 20. 7. 1980, Brazil
– Njen privatni život deluje veoma sređeno uz supruga Toma Brejdija i sina Bendžamina, mada mnogi ne znaju da je Brejdi zbog nje ostavio trudnu verenicu, glumicu Bridžet Mojnahan. Pre veze sa kvoterbekom Nju Ingland Patriotsa, bila je u vezi sa Leonardom Dikapriom.

Kejt Mos
rođena: 16. 1. 1974, Engleska
– Nekadašnja velika ljubav Džonija Depa oduvek je volela „loše momke" te je tako dugo bila u vezi sa problematičnim muzičarem Pitom Doertijem, a ovih dana je ponovo iznenadila javnost kada je objavila da se u avgustu u tajnosti udala za gitaristu Džejmija Hajnsa.

Adrijana Lima
rođena: 12. 6. 1981, Brazil
– Osim po lepom licu i telu, postala je poznata i po izjavi da će čuvati nevinost do braka, a tvrdila je da se zbog preterane stidljivosti prvi put poljubila u 17. godini. Okušala se i kao glumica, a debitovala je uz Mikija Rorka u filmu „The Follow" 2001. godine.

Karolina Kurkova
rođena: 28. 2. 1984. Češka
– Ima nekoliko vrlo slikovitih nadimaka od kojih su najzanimljiviji Koka-Kola i Kinka. Zajedno sa ostalim koleginicama iz „Victoria’s Secret" 2007. dobila je svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Hajdi Klum
rođena: 1. 6. 1973, Nemačka
– Bila je među prvim manekenkama koja je osigurala neki deo svoga tela, kod Hajdi su u pitanju bile njene duge noge, a suma je iznosila dva miliona dolara. Obožava amajlije, te stalno sa sobom nosi vrećicu sa svojim prvim, mlečnim zubima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend