Zanimljivosti

Najskuplje karte za OI koštaće 2.012 funt

Najskuplje karte za otvaranje Letnjih Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu koštaće 2.012 funti, najavili su u petak organizatori.

Najeftinije ulaznice za otvaranje Igara koštaće 20,12 funti, dok će najskuplje karte za finalnu utakmicu trke sprintera na 100 metara koštati 725 funti.

U prodaji će biti i ulaznice po ceni od 20 funti, dve trećine ulaznica koštaće 50 funti, dok će 90 odsto ulaznica koštati 100 funti ili nešto manje.

U saopštenju se navodi da će 75 odsto ulaznica biti pušteno u slobodnu prodaju, dok je 25 odsto rezervisano za velike sponzore, medije, olimpijske komitete i federacije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend