Zanimljivosti

Policija našla neopreznog vozača na Fejsbuku

JERUSALIM, Izraelska policija tužila je vozača koji je na društveni sajt Fejsbuk postavio snimak...

Izraelska policija tužila je vozača koji je na društveni sajt Fejsbuk postavio snimak na kojem se vidi kako je vozio 260 kilometara na sat na putu na kojem je ograničenje 90 kilometara na sat.

Vozača su snimili njegovi prijatelji koji su se njim vozili u automobilu marke Be-Em-Ve, duž mediteranske obale Izraela. Na snimku se vidi i kako je neoprezni 23-godišnjak jednog momenta pustio volan, ushićen postignutom brzinom, preneo je u utorak onlajn dnevnik I-net.

Policija je otkrila identitet vozača koji je već bio osudjivan za deset kršenja saobraćajnih propisa i oduzela mu dozvolu. Sudiće mu se za ugrožavanje ljudskih života.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend