Zanimljivosti

Pravi snimak vanzemaljca ili podvala?

Iako video izgleda isuviše čudno i uverljivo da bi bio istinit, dve osobe tvrde da su pronašla telo vanzemaljca tokom svoje šetnje u Irkutsku u Sibiru.

Šetači su kamerom snimili telo za koje tvrde da je vanzemaljskog porekla. Na videu se može videti kako vanzemaljac leži blago otvorenih usta, dok je njegovo telo u jako lošem stanju i sa velikim brojem povreda.

Ovo područje Sibira smatra se mestom gde se često mogu videti neidentifikovani leteći objekti, a snimak vanzemaljskog tela postao je hit na Internetu.

Brojni zagovornici postojanja vanzemaljaca veruju da su telo iza sebe ostavili drugi pripadnici njegove vrste nakon nesreće, ili su ruski vojni eksperti jednostavno zaboravili da pomere telo prilikom uklanjanja dokaza o nesreći.

Sa druge strane, cinici tvrde da je video dobro osmišljena podvala i da je telo vanzemaljca u stvari samo dobro osmišljena lutka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend