Zanimljivosti

Preživela pad sa 23. sprata

30-godišnja žena, koja je skočila sa 23. sprata hotela "Kraun plasa Panamerikano" u Buenos Airesu, preživela je pad, i zadobila je višestruke povrede.

Ona je, s visine od skoro 100 metara, pala na krov taksija čiji je vozač izašao iz vozila neposredno pre nego što će mu jedna strana automobila biti uništena.

Taksista je objasnio da je izašao iz kola jer je video policajca kako gleda na gore.

Drugi taksista, takođe očevidac nesreće rekao je da je video devojku kako prelazi ogradu krova hotela "Kraun plasa Panamerikano", koji se nalazi nekoliko metara od Obeliska, obeležja Buenos Airesa.

"Video sam je kako prelazi ogradu, dok joj je druga osoba nešto govorila. Ona je došla do ivice, vratila se da kaže nešto toj osobi, a onda se okrenula i skočila. Čuo se zvuk, kao jaka eksplozija", ispričao je taksista Huan Karlos Kandam.

Tridesetogodišnja Argentinka je zadobila višestruke povrede i prebačena je u bolnicu, gde se nalazi na intenzivnoj nezi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend