Zanimljivosti

Putin odgovarao Naomi Kembel

Ruski premijer Vladimir Putin otkrio je tajne kako održava fizičku kondiciju britanskom super modelu Naomi Kembel.

Super model ga je intervjuisala kao gost-urednik časopisa za muškarce GQ.

Tokom razgovora, pedesetosmogodišnji Putin, koji u javnosti neguje imidž čoveka od akcije, ispričao je Naomi zanimljive detalje vezane za njegove podvige.

Otkrio je da je 2009. godine, kada je snimljen kako preplivava jednu reku u Sibiru, učinio to leptir stilom kako bi što pre stigao do druge obale jeje "voda bila hladna, oko 16 stepeni Celzijusa.

"Želeo sam da što pre izađem iz vode", priznao je Putin.

Naomi, koja provodi dobar deo godine u Moskvi zajedno sa svojim dečkom, ruskim tajkunom Vladimirom Doronjinom, pohvalila je Putina na odličnoj fizičkoj formi i izgledu i upitala ga kako to postiže.

"Radim gimnastiku, plivam svakog dana i povremeno se sastajem s prijateljima na džudou. Upravo sam prekjuče imao odličan trening", rekao je Putin u intervjuu.

Upitan šta misli o erotskom kalendaru koji su napravile ruske studentkinje novinarstva u čast njegovog 58. rođendana, Putin je rekao da su mu se devojke mnogo dopale i da su ne samo prekrasne već i hrabre.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend