Zanimljivosti

Razvod zbog medenog meseca sa svekrvom

Jedna 36-godišnja Italijanka zatražila je razvod manje od mesec dana posle venčanja, pošto je njen suprug na medeni mesec poveo i svoju majku...

Dva dana posle venčanja, mlada je na aerodromu Fjumičino u Rimu, pred let za Pariz, otkrila da će joj na medenom mesecu društvo praviti i svekrva, naveli su mladini advokati. Suprug joj je objasnio da ne može da ostavi majku samu.

Posle medenog meseca provedenog utroje, novopečena supruga se vratila roditeljima u Napulj i zatražila razvod navodeći kao razlog "preteranu emotivnu vezu" izmedju muža i njegove majke.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend