Zanimljivosti

Rekordan dobitak od 113 miliona funti

Dobitnik rekordne sume od 113 miliona funti na britanskoj lutriji dve nedelje je oklevao da se identifikuje, ali se zato više od hiljadu ljudi obratilo organizatorima tvrdeći da su oni vlasnici dobitnog listića - samo što su ga izgubili.

Organizator lutrije, firma Kamelot, saopštila je da je osoba koja je imala dobitnu kombinaciju zatražila da ostane anonimna. Dobitnik 113 miliona funti (129 miliona evra) sada spada medju najbogatije ljude u Britaniji, kao što su pevači Rod Stjuart i Dejvid Bouvi.

Prethodni rekordni dobitak na britanskoj lutriji iznosio je 84 miliona funti i izvučen je u maju. Dobitnik te sume je zasad uspeo da sačuva anonimnost.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend