Zanimljivosti

Tom Kruz napušta sajentologiju?

Distancirao se od članova crkve, i počeo da se druži s prijateljima koji nisu sajentolozi. Napokon je shvatio da mu sajentologija nije nimalo pomogla.

Holivudski glumac Tom Kruz napušta sajentološku crkvu! Prekookeanskim medijima je odjeknula vest da je glumac odlučio da napusti crkvu jer mu je odmogla u privatnom, ali i poslovnom životu.

Tom se za samo nekoliko meseci potpuno promenio. Razveo se od supruge Kejti Holms, retko viđa ćerku Suri, uz sva snimanja filmova koje ima, navodno mu je sajentološka crkva trebalo da pronađe novu suprugu.

“Radar Online” prenosi da Kruz planira da se odmori od crkve.

– Tom je priznao da sada planira stvarno da napusti sajentologiju. Distancirao se od članova crkve, i počeo da se druži s prijateljima koji nisu sajentolozi. Napokon je shvatio da mu sajentologija nije nimalo pomogla. Prošao je kroz tri razvoda, a i javnost ga ne voli – otkrio je izvor blizak 50-godišnjem glumcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend