Zanimljivosti

Tragali za delinkventima a našli veverice

Tragajući za delinkventima koji su na jugu Engleske kvarili kočnice automobila i presecali telefonske kablove, policajci su konačno otkrili počinioce - bandu veverica.

Policija engleskog grada Svindona pojačala je prethodnih dana patrole i apelovala na svedoke u nadi da će pronaći krivce za štetu.

"Kablovi od kočnica na sedam automobila kao i telefonski kablovi u ovoj oblasti su uništeni", rekao je u petak zvaničnik lokalne policije Pit Čejmberlen. Posle detaljnih analiza štete na kablovima ustanovljeno je da su počinioci veverice.

"U saradnji sa lokalnom organizacijom zaduženom za štetočine pokušaćemo da rešimo problem", rekao je Čejmberlen.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend