Zanimljivosti

Zaprosio devojku putem ukrštenice

Spojivši ljubav i strast, jedan 28-godišnji Amerikanac zaprosio je svoju devojku putem ukrštenice objavljene u dnevnoj štampi.

Kori Njumen obožava da rešava ukrštene reči pa je sasvim prirodno što je od uredništva "Vašington posta" zatražio da u svom vikend izdanju objavi posebnu ukrštenicu čije rešavanje otkriva rečenicu "Marlou Epstin da li želiš da se udaš za mene?". Ime i prezime mlade dame krili su se u kolonama 37 i 39 vodoravno koje je ona popunila odgovorivši na pitanja: "Lik iz filma Zaljubljeni Šekspir" i "Scenarista filma Kazablanka", dok je u koloni 51 vodoravno trebalo napisati "Reči koje idu s određenim prstenom". Kada je Marlou, koja takođe obožava enigmatiku, konačno popunila ukrštenicu, ugledala je poruku koja joj je bila namenjena. Čim je naglas pročitala magičnu rečenicu, Kori je kleknuo pred njom sa dijamantskim prstenom u ruci. Devojka je odgovorila "da" svom vereniku, objasnivši kasnije listu da je bila "potpuno zatečena njegovim gestom". Valjda zbog uzbuđenja, Kori je zamalo ostao bez ukrštenice jer su se novine rasprodale pa je morao da uzme primerak koji je našao ispred komšijinih vrata.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend