Društvo

APR: Ponuda za upis u Privredni-registar.rs ne potiče od Agencije za privredne registre

Agencija za privredne registre (APR) ponovo je danas upozorila svoje korisnike da obrate pažnju na dopise „Privrednog-registra.rs“, kojima se pozivaju da se upišu u pomenuti registar, s obzirom da on ne predstavlja zvanični registar APR-a.
Boom93

„Primaoci ovih dopisa nemaju nikakvu zakonsku obavezu registracije na ovom portalu, jer je u pitanju ponuda koja ima isključivo komercijalnu svrhu oglašavanja za račun privrednog društva ‘Digitalna platforma d.o.o. Beograd – Novi Beograd’, koje je osnovano 14. februara 2020. godine i registrovano za delatnost istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnjenja“, navedeno je u saopštenju.

Kako je precizirano, na uplatnicama priloženim uz dopis ovog privrednog društva odštampan je iznos od 4.500 dinara, uz obaveštenje da će naknada za upis u „Privredni-registar.rs“ biti uvećana na iznos od 15.000 dinara, ukoliko se uplata ne izvrši do 12. oktobra 2020. godine.

„S obzirom na dovođenje u zabludu privrednih subjekata da dopise upućuje Registar privrednih subjekata koji vodi APR, upozoravamo sve naše korisnike da ova ponuda ne potiče iz APR-a“, saopštio je APR.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend