Društvo PROMO

Boom93 je u potrazi za novim saradnicama / saradnicima

Tražimo kreativne, hrabre, energične i ubedljive osobe koje zanima istraživačko novinarstvo i koji će na sebi svojstven način pisati, govoriti i kreirati medijski sadržaj kroz digitalne medije.

Kandidat/kinja treba da poseduje komunikativnost, prodornost, optimizam i radnu etiku, sa posebnim naglaskom na odgovornost, samoinicijativu, efikasnost, sposobnost za samostalan i rad u timu, fleksibilnost u radu i rasporedu rada, informatički je pismen/a i da razume engleski jezik.

Želimo da sarađujemo sa autorima/kama i novinarima/kama koji će planirati, pripremati i realizovati nove programe, učestvovati i unapređivati realizaciju već postojećih programa i po potrebi,
obavljati druge poslove neophodne za nesmetano funkcionisanje portala.

Takođe, tražimo tri tinejdžera volontera koji će raditi na našem veb-sajtu i proći obuku za novinare i kreatore medijskog sadržaja. Volonteri će ispunjavati i novinarske zadatke i imati intenzivnu obuku u veštinama, tehnikama i znanjima vezanim za novinarstvo.

Za prijavu je potrebno poslati:
CV i motivaciono pismo (ne duže od jedne strane)

Prijave slati na:  office@boom93.com

za sve informacije tel. 012/531155

Konkurs je otvoren do 31. oktobra 2020.godine

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Odlična inicijativa i ponuda! Bilo bi dobro da se otvore teme o obnovljivoj energiji, pravilnoj ishrani po krvnim grupama,o razmotiravanju trenutnog režima,o inicijativama za obnovu grada pomoću EU fondova, edge pokretu, urbanom baštovanstvu, energetskim zadrugama, o bankarstvu za siromašne,itd. Nadam se i očekujem da će portal BOOM 93 još više unaprediti,već odličan sadržaj! Uvek imate moju podršku,samo hrabro!

%d bloggers like this:
Send this to a friend