Društvo

Centar za sociljalni rad obustavio nabavku za novi službeni automobil

Foto: Pixabay/Ilustracija
Centar za socijalni rad Požarevac doneo je odluku da obustavi javnu nabavku za kupovinu novog službenog vozilla.

Kako se navodi u obrazloženju odluke naveo da je naručilac nakon pregleda i ocene pristiglih ponuda utvrdio da su neprihvatljive.

Na ovu javnu nabavku javio se jedan ponuđač koji je ponudio cenu od 1 112 100 dinara bez PDV-a. Prema oceni komisije za javne nabavke razlog za odbijanje ponude je jer su utvrđeni drugi nedostaci zbog kojih nije moguće utvrditi stvarnu sadržinu ponude ili nije moguće uporediti je sa drugim ponudama.

Podsetimo da je Centar za socijalni rad početkom aprila raspisao javnu nabavku za kupovinu novog službenog automobila.

Kako se navodilo u tehničkoj specifikaciji novi službeni automobil trebao je da bude niže klase zapremine motora od  950 cm3 do 1000 cm3. Takođe se navodi da pogonsko gorivo ovog vozila treba da bude benzin sa Euro 6 ekološkom normom.

U javnoj nabavci se još kaže da ovaj automobil treba da ima 5 vrata i sedišta kao da zapremina rezeorvara mora da iznosi od 40 do 50 litara.

Novčana sredstva za kupovinu vozila su obezbeđena iz neutrošenih sredstava iz predhodnih godina. Procenjena vrednost javne nabavke je iznosila 1 208 333 33 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Trebalo je da se uslovi javne nabavke pošalju u firmu “prvog brata Srbije”,onda bi stigla Škoda Fabia kao “čaša”! Ali,očigledno da poštene osobe vode Centar za socijalni rad,pa ne žele, malverzacije!!! Bravo!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend