Društvo

Delovi Požarevca bez struje u petak i u nedelju, objavljen i spisak cisterni za snabdevanjem vodom na brdu

EPS distribucija u Požarevcu saopštila je da će u petak i nedelju raditi redovne godišnje remonte trafostanica u Požarevcu. Zbog toga će zapadni i severni delovi grada ostati bez struje u petak, a centralni i brdski u nedelju. Najavljen je i nestanak vode za nedelju kada bi bez struje trebalo da ostanu postrojenja vodosnabdevanja na brdu. Deo grada u kome je remont rađen ovog proleća, a kome, između ostalog, pripadaju južni delovi Požarevca, Busije, industrijska zona i vodoizvorište nisu obuhvaćeni najavljenim isključenjima.

Isključenja su najavljena u intervalu između 8 i 15 časova, u oba dana.

U petak bez struje: Zabela, Dubravica, Batovac, Brežane, Ćirikovac, brežanski i zabelski put sa bočnim ulicama, Ratarska sa svim bočnim ulicama, Borska, deo Moravske do skretanja za hipodrom, Petrovačka, Cerska, Veljka Vlahovića, Nušićeva, Triše Kaclerovića, Dunavska, Vojske Jugoslavije od kasarne sa svim bočnim ulicama, Stiška, Rade Slobode,drugi deo Uzun Mirkove, naselja Neimar i Sopot, Zmaj Jovina sa svim bočnim ulicama, Bate Bulića, zgrade solidarnosti, deo Nemanjine pri osnovnoj školi, drugi deo Kosančićeve, Isidore Sekulić, Vlajka Pavlovića, Rudarska, Ohridska, Skadarska, Prištinska, Partizanska od Lole Ribara ka groblju, deo oko pijace na Pionirskom trgu, Vuka Karadžića, drugi deo Draže markovića i deo Bratstva i jedinstva od Kostolačke do broja 86.

U nedelju bez struje: Jovana Šerbanovića, Stari korzo, Trg oslobođenja, Trg Stevana Maksimovića, Sinđelićeva,Drinska, Moše Pijade, Takovska, Užička, Bojane Prvulović, Kolubarska, Izvorska, Jugovićeva, Knićaninova, Bože Dimitrijevića,Bulevar, Ljubovijska, Svetislava Uroševića, Miloša Obilića, Majakovskog, Koste Stamenkovića sa okolnim ulicama, Braničevska, Braničevski skver, trgovinski centri Barilli, Reč naroda i Novi dom, Veljka Dugoševića, Kneza Lazara, Lenjinova, Svetosavska, Dimitrija Tucovića, Grgura Vujovića, Dositejeva, R.M.Rusa, prvi deo Kosančićeve, prvi deo Draže Markovića, Vojvode Stepe, Tršćanska, Visoka, Roze Luksemburg, Miroslava Jovanovića, Homoljska, Hajduk Veljkova, Porečka, Vojvode Putnika, Vojvode Mišića, Vinogradska, S.P.Krcuna, Vase Čarapića, Boškova, Stanoja Glavaša, Ilije Birčanina, Vojske Jugoslavije do kasarne, Krajinska, Senjanin Ive, Uzun Mirkova, Milovana Glišića, Bratstva i jedinstva do Kostolačke i deo počev od bolnice do kraja ulice, Jadranska, Ž.J.Španca, Nemanje Tomića, Radmile Trifunović, Ivana Gorana Kovačića, Ilije Petrovića, Filipa Višnjića, Slobodarska, naselje Đura, Palata Morava, deo od semafora u centru do „vojnika“ i do Vardarske, Varoško brdo, Tulba, i PP odreda do Ljubičice.

Zbog planiranih radova na elektroenergetskom sistemu na teritoriji Grada Požarevca, u nedelju će doći do obustave snabdevanja vodom potrošača na drugoj visinskoj zoni od 9 do 18 sati i na trećoj visinskoj zoni od 8.30 do 22 časa. U periodu obustave biće organizovano snabdevanje putem raspoloživih cisterni, saopštio je Vodovod.

Raspored cisterni:

-Hajduk Veljkova – šator “Požarevačkog mira” od 9 do 12 časova i od 17 do 20 časova                                            

-Rezervoar treće visinske zone od 12 do 17 časova i od 20 do 23 časa

-Hajduk Veljkova, kod pasarele, od 09 do 12 časova i od 17 do 20 časova

-Hajduk Veljkova, ukrštanje sa Vinogradskom, od 12 do 17 časova i od 20 do 23 časa

-Ulica PP odreda, pored vrtića, od 09 do 12 časova i od 17 do 20 časova                                                        

-Ulica PP odreda , pored “Liona”, od 12 do 17 časova i od 20:00 do 23 časa

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Koga vi lazete vise sa redovnim remontima kada svaki drugi vikend nema struje ili vode??

  • Evo i ovih “stručnjaka” na početku grejne sezone vrše remont! Bravo! Užasno puno plaćamo struju,s obzirom da su građani Srbije svojim novcem napravili svaki elektranu,kao što su platili izgradnju cele elektromreže,pa su još platili svaki priključak,i to nije kraj,jer se za TE iskopavanje ugalj,čiji su vlasnici građani Srbije,ima još, plus EPS se izdržava iz budžeta i na kraju mi “budale” plaćamo struju, i još nas isključuju,navodno rade, bezobrazluk i bahatost!
    Može da se plaća struja,ali pod uslovom da se privatizuje,po principu 50% građanima,50% država,a to izgleda ovako EPS vredi 18 milijardi evra,9 milijardi se podeli na 6,5 miliona punoletnih građana Srbije! Ispadne oko 14 000 evra per capita! Ali to se ne radi,već građani izdržavaju lopine,botove i konkubine,itd.

%d bloggers like this:
Send this to a friend