Društvo

Direktor Vodovoda: „Česme i slavine iz centra su ukradene“

česme bez slavine
Foto/ T.S.slavine česme
Nakon objave fotografija koje nam je poslao naš sugrađanin sa zatvorenim česmama u centru grada Boom93 je potražio i odgovor od  direktora JKP Vodovod i kanalizacija, Aleksandra Dimitrijevića.

Po rečima direktora  Vodovoda,  radnici su bili na terenu na licu mesta da izvide situaciju i utvrdili da su  sve četiri česme sa slavinom  skinute, tj ukradene.

česme
Foto/ T.S. centar grada česme

„Što se česmi u centru grada tiče neko je skinuo sve  česme i slavine, kompletan mehanizam je ukraden. To su specijalne slavine koje su rasturene, samo su cevi ostale.“ Radnici rade na tome da se slavine nađu i zamene ali one se rade specijalno po porudžbini. Kompletan mehanizam je skinut i stavljen ventil. On navodi da je pri poslednjem nadzoru bilo sve u redu,  možda je prošlo nekih mesec dana od tada. Na tim slavinama ima i bakra tako da je moguće neko skinuo ko trguje bakrom, ali to su sve pretpostavke.“- kaže Dimitrijević.

Foto/ T.S. centar grada česme

Kako je Dimitrijević rekao, radnici ovog preduzeća će u najskorije vreme rešiti  problem sa česmama u centru grada. Boom 93 će ispratiti šta se dešava i kada će česme ponovo proraditi.

 

Avatar

Tatijana Spasojević

8 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • Odlično napisano g-đice Spasojević! Veoma je važno što portal BOOM 93 prati sva dešavanja i što ukazuje na sav nemar lokalnih vlastodržca-kabadahija i nesposobnih partijskih direktora!

  “Nemoguće” da je “neko” ukrao slavine sa javnih česmi?!? Zar nije trebalo da JP Vodovod skine slavine pred zimu i da ih vrati na leto,ne znam,čisto pitam?!?

  Naravno da se mažnjavaju stvari po gradu,jer policije nigde nema, verovatno završavaju poverene zadatke SNS kriminalnog kartela!!!

  Nema pandura da kazne bahate i nepropisno parkirane vozače-kabadahije,nema pandura da održavaju javni red i mir,nema pandura da patroliraju gradom,nema pandura da zatvore ulicu Tabačku čaršiju,nema pandura da pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine,nema pandura da spreče najteža krivična dela,nigde nema pandura,a primaju platu koju im mi građani dajemo!!!

  Ne plaćamo mi policiju i tužilaštvo da održavaju,štite i učestvuju u kriminalnim radnjama zajedno sa vlastodržcima-kabadahijama i tajkunima-lopinama,već da sprovode zakone i Ustav i to podjednako za sve!!!

  Što se tiče izjave “stručnjaka”,koji glumata direktora JP Vodovod,mora da zna,da građane ne interesuje,ko je i kada ukrao slavine,to je posao policije i tužilaštva,već nas interesuje,zašto ne rade česme,a napolju su ekstremne temperature!!!
  Ne plaćamo mi direktore javnih preduzeća da smišljaju izgovore za svoju nesposobnost,već ih plaćamo da rade u interesu svih građana!!! Koliko plaćamo preskupe usluge,koje su lošeg kvaliteta,trebali bi da imamo slavine na fotoćelije sa USB priključkom!!!

  Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce-kabadahije i nesposobne partijske direktore javnih preduzeća!!!

  Pobuna do slobode!!!

 • Odličan rad portala BOOM 93 i njihovih novinara,koji sve vreme ukazuju na loš rad lokalnih vlastodržca-kabadahija i nesposobnih partijskih direktora JP!!!

  “Nemoguće” da je “neko” ukrao česme,zar nije obaveza JP Vodovod da skine slavine pred zimu,a vrati ih u leto,čisto pitam!?!

  Naravno da se krade po gradu,jer Policije nigde nema, najverovatnije završavaju zadatke koje su dobili od SNS kriminalnog klana!!!
  Nigde nema pandura da spreče najteža krivična dela,nema pandura da kazne bahate i nepropisno parkirane vozače-kabadahije,nema pandura da održavaju javni red i mir,nema pandura da zatvore ulicu Tabačku čaršiju i kazne vozače koji se bahate za vreme zabrane,nema pandura da pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine,nigde nema policije….!!!

  Što se “stručnjaka” koji glumata direktora JP Vodovod,čisto da zna,nije njegov posao da pronalazi lopove,to je posao policije i tužilaštva,već je njegov posao da radi u interesu građana i obezbedi rad javnih česmi,naročito kada su ekstremne temperature!!!
  Nije posao nesposobnog “stručnjaka” iz JP Vodovod da smišlja izgovore za svoju nesposobnost,već da radi svoj posao za koji je očigledno preplašen.

  Koliko plaćamo preskupe usluge koje su izuzetno lošeg kvaliteta,trebali bi da imamo slavine na javnim pesmama koje svetle, sviraju i imaju WiFi!!!

  Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce-kabadahije i nesposobne partijske direktore javnih preduzeća!!!

  • Tužilaštvo i policija postupaju po službenoj dužnosti!!! Dužnost nesposobnog partijskog direktora je da prijavi krađu,ako je bilo!!!

 • Masno laze, da su ukradene tekla bi voda, slavine su skinute i na cev je usrafljen cep.

 • Česme su direktna konkurencija kafićima koji će postaviti stolove preko tih česama

 • I sta sad?ukradene su i vise nemojte nikada da ih namestite!pa najbolje bi bilo da skroz skinete te cesme…sta ce nam,eto krade se…strasno!stavite obicne cesme a ne te “specijalne”od bakra koje kostaju verovatno ko petra kajgana,i onda nece niko da krade,a gospodo postavite i policajca-pozornika kao sto je bio onaj brka pa da prolazi tuda,onda bi znali potencijalni lopovi da je tu pa niko nebi krao,a ne policija samo da kaznjava u saobraćaju…

%d bloggers like this:
Send this to a friend