Društvo Kultura

Dodeljene Povelje kulture

Danas su u Centru za kulturu Požarevac dodeljene Povelje kulture koje tradicionalno zaslužnim pojedincima dodeljuje Kulturno prosvetna zajednica za poseban doprinos, razvoj i promovisanje kulture u gradu.
Boom93/N.Stojićević

Ovogodišnje Povelje dobili su Nataša Rokvić, glumica, Miša Bogdanović, profesor duvačkih instrumeneta I Dečji dramski studio Centra za kulturu Požarevac.

Danijela Žukovska je istakla da je i u ovim teškim vremenima kultura našla svoj put da živi među nama i način da bude i vrednovana.

Kako je naveo Dejan Krstić, član Gradskog veća zadužen za kulturu, medije i nevladine organizacije, u ovim teškim trenucima naročito za kulturu, ipak su organizovani određeni program i omogućeno je da kultura živi.

“Sve ovo je doprinos da se i u teškim trenucima građanima dobliži kultura i određeni programi”, zaključio je Krstić.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Došao kraj sveta,kada Krle dodeljuje nagrade za kulturu! Ima još kandidata za dodelu takvih nagrada,ali verovatno nisu podobni!

%d bloggers like this:
Send this to a friend