Društvo

Er Srbija odlaže određene letove, linije do tri destinacije obustavljene do sledećeg leta

Er Srbija saopštila je danas da će određen broj letova odložiti, a da će do tri destinacije letovi iz njene mreže biti privremeno obustavljeni na duži period.

Er Srbija usled pandemije korona virusa, ponovnog uvođenja zabrana i ograničenja putovanja, prinuđena je da svoju mrežu destinacija dodatno prilagodi u narednom periodu, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

Planirano obnavljanje letova do određenog broja destinacija biće odloženo za nekoliko nedelja, dok će saobraćaj ka pojedinim destinacijama biti obavljan sa smanjenim brojem nedeljnih frekvencijaLetovi Er Srbije do tri destinacije iz njene mreže biće privremeno obustavljeni na duži period.

Er Srbija, u zavisnosti od aktuelnih ograničenja u putovanjima, planira da obnovi letove za Rim, Milano i Bukurešt od 16. avgusta, umesto od 1. avgusta, za kada su ti letovi bili prvobitno planirani.

Pored toga, srpska nacionalna avio-kompanija planira da letove do Brisela, nakon pauze tokom avgusta, ponovo uspostavi 27. avgusta, a letove do Venecije počev od 31. avgusta.

Letovi do Moskve i Tel Aviva, čija je obnova prvobitno planirana u avgustu sada su pomereni na 1. septembar.

Linije Er Srbije do Madrida počev od 29. jula, do Nice počev od 8. avgusta, kao i do Kijeva počev od 31. avgusta, biće privremeno obustavljene.

Obnavljanje navedenih linija planira se za letnju sezonu sledeće godine.

Svi putnici biće obavešteni o promeni u redu letenja i o njihovim novim opcijama za putovanje. Avio-kompanija pruža svu neophodnu podršku putnicima koji su kupili karte za te letove”, piše u saopštenju

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend