Društvo

Grad planira nove radove na infrastrukturi u Kostolcu?

Foto: Boom93/M. Veljković
Gradska uprava Požarevac raspisala je Javnu nabavku za radove na putnoj infrastrukturu u Gradskoj opštini Kostolac.

Ova Javna nabavka podeljena je u dve partije. U prvoj partiji obaviće se radovi na sanaciji i rehabilitaciji trotoara i biciklističkih staza leve strane ulice Veljka Dugoševića u Kostolcu. Druga partija se odnosi na rehabilitaciju, zamenu dotrajale podloge i popločavanje trotoara u ulici 7. jula u Kostolcu, od Doma penzionera prema crkvi.

Za radove u ulici 7. Jula planira se ojačavanje kolovozne konstrukcije kao i geodetsko obeležavanje trase pre početka radova, mašinski iskop zemljanog materijala sa odvozom na deponiju, planiranje i valjanje posteljice, nabavka, transport i ugradnja nosećeg sloja kamenog agregata i asfalta, izrada bankina. Takođe, planirano je da se nabave i ugradi i novo LED osvetljenje. Rok za izvođenje radova u ovoj ulici  ne sme biti duži od 42 radnih dana. Procenjena vrednost ove partije iznosi  9 078 11 dinara.

U ulici Veljka Dugoševića, pored rehabilitacije i rekonstrukcije trotoara, Gradska uprava planira da uredi osvetljenje saobraćajnice i trotoara LED svetiljkama. Pozicija podrazumeva nabavku i ugradnju stubova led svetiljki i ostalu potrebnu opremu kablove, uzemljenje, i u postojećem mernom oramru ulične rasvete zamenu upravljačkog uređaja za uključenje/isključenje ulične rasvete. Rok za izvođenje ovih radova je 55 radnih dana. Procenjena vrednost ove partije iznosi 10 266 375 dinara.

Rok za podnošenje ponuda je 1. oktobar do 9 časova.

Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend