Društvo Naše pare

Grad Požarevac gradi regionalnu deponiju uz pomoć ministarstva?

Ministarstvo za zaštitu životne sredine objavilo je preliminarnu listu za sufinasiranje projekata izgradnje sistema upravljanja otpadom za 2020. godinu.
Pixabay/ilustracija

Na drugom mestu na listi sa 63 bodova našao se grad Požarevac koji je konkurisao sa projektom „Izrada projetno tehničke dokumentacije za izgradnju regionalne deponije u Požarevcu“. Pored Požarevca na listi nalaze se gradovi Pirot, Sombor, Sremska Mitrovica, Vranje kao i opština Nova Varoš.

Na Preliminarnu rang listu učesnici konkursa mogu izjaviti primedbu, u roku od osam dana od dana njenog objavljivanja. Konačna rang lista projekata koji ispunjavaju uslove za sufinansiranje odobrava se odlukom ministra, u skladu sa ukupnim raspoloživim sredstvima za realizaciju ovog javnog konkursa.

Odluku ministarstva možete pronaći OVDE.

Tekst je nastao u okviru projekta “Transparetno i javno – Gde idu naše pare ” koji podržava Gradsko veće Grada Požarevca. Projekat je realizovao autorski tim Boom93. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.  

Marko Veljković

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend