Društvo

Gradonačelnik Požarevca: Interventno obezbeđena sredstva za Kovid bolnicu i Dom zdravlja

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović objavio je na svom Fejsbuk profilu da je Gradsko veće grada Požarevca u skladu sa naredbom Štaba za vanredne situacije interventno obezbedilo sredstva u ukupnoj vrednosti od 7.672.408 dinara za Opštu bolnicu i Dom zdravlja. Ovim novcem biće obezbeđena neophodna medicinska oprema, sanitetsko vozilo kao i medicinsko osoblje koje je nedostaje Kovid ambulantama.
Kovid ambulanta i Dom zdravlja
Foto/ T.S. Kovid ambulanta Požarevac

Gradsko veće Požarevac u skladu sa naredbom Štaba za vanredne situacije interventno je obezbedilo sredstva ukupne vrednosti 7.672.408 dinara za Opštu bolnicu i Dom zdravlja vezano za tešku borbu protiv #covid19 koja se vodi u našem gradu“-izjavio je gradonačenik Požarevca na svom FB profilu.

Foto/ opšta bolnica Požarevac

Opšta bolnica dobiće sanitetsko vozilo (4.500.000 RSD), kiseonički Protokomer (210.320 RSD) i stanice za razvod “N2O” vrednosti 1.674.568 RSD.

Domu zdravlja obezbeđena su sredstva za hitan prijem petoro medicinskih tehničara za naredni mesec, kao i opreme za kovid ambulante u Požarevcu i Kostolcu ukupne vrednosti 1.287.520 dinara.

Našim medicinarima svi zajedno možemo pomoći i striktnim pridržavanjem propisanih mera.“ –apelovao je Pavlović.

 

Tatijana Spasojević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Što,bre,”gradonačelniče” preko Fejsa?! Date kintu i to našu i tiču,videće se da li to funkcioniše! Imaš,tebra,internet stranicu grada,pa tu objavljuj šta “krizni štab” radi,ne daješ svoje pare,nego naše! Zato pamet u vugla!

%d bloggers like this:
Send this to a friend