Društvo

Gradski bazen zatvoren do daljnjeg

Gradski bazen biće zatvoren do daljnjeg navodi se u saopštenju koje se nalazi na portalu Sportskog centra Požarevac.
Boom93/Arhivska fotografija

U saopštenju se navodi da je bazen Sportskog centra Požarevac spreman je za početak sezone i krenuće sa radom onog trenutka kada se za to steknu uslovi.

Dodaje se i da  “S obzirom na epidemiološku situaciju, kao odgovorna ustanova odlučili smo da kapije bazena držimo zatvorenim do donošenja odluke o primeni novih mera i razvoja epidemioloske situacije u vezi sa Covidom – 19, jer nam je bezbednost svih naših sugrađana na prvom mestu”.

Istog trenutka kad se steknu uslovi, bazen će biti otvoren za građanstvo uz poštovanje svih mera i preporuka Republike Srbije i Instituta “Batut” kao i Zavoda za javno zdravlje Požarevac navodi se u saopštenju.

Ceo tekst saopštenja možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Базен затворен а “Мадона”, или како се већ данас зове, у ноћи између суботе и недеље РАДИ ЦЕЛУ НОЋ. Извињавам се, мало је даље од центра града да би ком. полиција то исконтролисала, Добро се чувамо од короне.

%d bloggers like this: