Društvo

Humanitarna akcija – Zgibovi za Taru

Na Čačalici u Požarevcu biće održana humanitarna akcija  za prikupljanje dobrovoljnog priloga za Taru.

Sportista, Nikola Stojiljković iz Požarevca organizuje humanitarnu akciju za lečenje devojčice Tare Smolić. Akcija će se održati na Čačalici u delu otvorene teretane, gde Nikola planira da za 9 sati  uradi 500 “ruskih zgibova”. Nikola Stojiljković se bavi street workout-om i želi da svojom inicijativom skrene pažnju građana da daju svoj doprinos i učestvuju u prikupljanju dobrovoljnog priloga za lečenje Tare.

Ispred sprava za vežbanje biće postavljena kutija za priloge. Humanitarna akcija biće održana u petak, 23. jula. Počinje u 12 sati.

 

Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Bravo za Nikolu,odlična inicijativa i akcija!!!

    Narod bi trebao da lokalne mlitave vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine da natera da rade zgibove, čiste ulice,kopaju kanale i naravno da im se oduzme sav novac stečen pljačkom,otimačinom,prevarama i ostalim kriminalnim radnjama!!!

    Decu lečimo sms porukama,akcijama dobrih i humanih ljudi,a vlastodržci-kabadahije angažuju tajkune-lopine da pljačkaju građane Požarevca,tako što “asfaltiraju” ulice,prekopavaju grad,, rade razne preplaćene gluposti,koje zovu “rekonstrukcije”,”investicije”…!?!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend