Društvo Mladi

Iz budžeta grada 6,5 miliona dinara za stipendije

Boom93/N.Stojićević
Iz budžeta grada Požarevca ove godine je za studentske stipendije izdvojeno 6,5 miliona dinara, a danas su ugovore o stipendijama potpisali studenti koji su pokazali izuzetne rezultate na svojim fakultetima.

Kako je naveo gradonačelnik Saša Pavlović, pored toga što je veći deo budžeta grada usmeren na borbu protiv kovida, nisu umanjeni iznosi koje je grad izdvojio za stipendiranje studenata.

Boom93/N.Stojićević

Najboljih 60 studenata sa teritorije grada Požarevca, koji su danas potpisali ugovore, primaće deset meseci stipendije u iznosu od 10.000 dinara.

Boom93/N.Stojićević

Kako je danas najavljeno uskoro će biti raspisan još jedan konkurs za dodelu pet stipendija.

Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • “Gradonačelniče” pored “najboljih” studenata,postoje i studenti iz porodica sa slabijim materijalnim statusom,postoje studenti sa invaliditetom,postoje studenti koji pripadaju manjinskim grupama,…,postoje i druga deca,a ne samo podobna,”najbolja”, najpovlašćenija,…!
    Časno i pošteno je pomoći studentima,đacima i deci iz svih kategorija,na to vas više zakona obavezuje!
    Najlakše je “gradonačelnike” namestiti frizuru i slikati se sa “najboljima” i podobnima! Izražavam bojazan “gradonačelniče” da vaše bahato i priglupo ponašanje ukazuje na stalnu diskriminaciju koju sprovodite od kako ste oteli protivzakonito vlast na lokalu!

%d bloggers like this:
Send this to a friend