Društvo Kultura

Izložba slika Violete Marković “Eksplozija duše”

U galeriji savremene umetnosti biće postavljena izložba slikarke Violete Marković iz Požarevca.

Ljubitelji umetnosti imaće priliku da pogledaju izložbu slika pod nazivom ” Eksplozija duše”, slikarke i kaligrafkinje Violete Marković iz Požarevca. Izložba će biti postavljena u galeriji savremene umesnosti na Starom korzou. Otvaranje izložbe planirano je za 19. avgust u 19 sati.

Violeta Marković je rođena 1974. godine. Višu školu likovnih i primenjenih umetnosti završila je u Beogradu, gde je učila pismo kod prof. Mirjane Vojnović. Bavi se kaligrafijom i slikarstvom. Član je ULIS-a „Milena Pavlović Barili“ iz Požarevca od 1995. godine. Imala je više samostalnih izložbi i učestvovala na preko 60 kolektivnih.

 

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend