Društvo

Kisić Tepavčević: Do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi

(BETAPHOTO/NALED/DS)
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević izjavila je danas da je u Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi.

Кisić Tepavčević je tokom obilaska punktova na Beogradskom sajmu, gde je organizovana vakcinacija zaposlenih u beogradskim ustanovama za socijalnu zaštitu, istakla da je zainteresovanost za vakcinaciju ogromna i da je veliki broj gradjana shvatio značaj vakcinacije protiv bolesti kovid 19.

Kako je saopštilo ministarstvo, Кisić Tepavčević je rekla da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj starih i odraslih.

“Još jednom apelujem na sve gradjane da se odazovu vakcinaciji, to je za opšte dobro svih nas. Кako mi budemo jačali virus će da slabi i to nam je jedino oružje u borbi sa ovim virusom”, rekla je Кisić Tepavčević.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • “Ministarka” samo toliko,a pa razočarani su “centri moći”!!!! Ne postupate po “Agendi”,kazna za neposlušnost se zna!!!! Ostala su vam 2 rešenja,da slažete ili da nasilno “vakcinišete” narod! Verovatno ste napravili bedževe koji propagiraju “vakcinaciju” i diskriminaciju,a spremili ste i otkaze na “neposlušne”!
    Tempom kojim sada vršite “imunizaciju” trebaće vam 10 godina da “vakcinišete” 60% populacije,pod uslovom da narod dobrovoljno pristane! Ovako,teško!!!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend