Društvo

Koronavirus: iz sata u sat (LIVE BLOG)

Dobrodošli na Boom93 "Live blog" o pandemiji koronavirusa.

Ukratko

 • Ukupan broj osoba preminulih od posledica koronavirusa je 173
 • Ukupan broj registrovanih slučajeva koronavirusa je 8.724
 • Broj izlečenih od koronavirusa je 1.292
 • U Braničevskom okrugu 34, u Požarevcu 32 potvrđena slučaja
 • Roditelji sa decom koja imaju razvojne smetnje mogu tokom bilo kog dela dana da izađu napolje
 • Vlada ublažava mere: Otvaraju se parkovi, kafići, tržni centri, kreće gradski prevoz, vrtići…
 • Stručnjaci upozoravaju da je moguć i povratak na stare mere

Brojevi telefona za pomoć starijim licima

 • Gradska uprava Požarevac 061/173-81-69, 061/170-59-07, 061/65-714-51
 • Gradska uprava Kostolac 061/173-81-85
 • Crveni krst Požarevac 012/542-066
 • Kontakt centar Ministarstva Zdravlja za sve informacije o COVID-19 – 19819

Korisni linkovi za informacije o koronavirusu


Najnovije informacije možete pročitati OVDE.


21:50 Deo građana Požarevca se priključio akciji „Digni glas: Bukom protiv diktature“ na koju je pre nekoliko dana pozvala inicijativa Ne davimo Beograd. Tako su se, kako se može videti po društvenim mrežama, nakon aplauza za medicinske radnike, sa brojnih terasa i prozora stambenih zgrada mogli čuti zvižduci, pištaljke, trube, lupanje o šerpe. Opširnije u posebnoj vesti OVDE.


21:33 Isplata minimalca kao mera pomoći države preduzećima kreće 7. maja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Opširnije OVDE.


20:50 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra predložiti Kriznom štabu da zabrana kretanja tokom prvomajskih praznika traje od četvrtka, 30. aprila u 18h do subote, 2. maja u 5h. Opširnije OVDE.


19:45 U odnosu na juče porastao je broj zaraženih osoba od kovida 19 u Požarevcu. Prema rečima direktorke ZZJZ, Ane Jovanović registrovana su 4 nova slučaja. Opširnije OVDE.


19:35 Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je na sednici Skupštine Srbije da je u Srbiji relativno stabilan tok migracija i da se duže vreme kod nas nalazi oko 8.500 migranata, uz ocenu da to nije zabrinjavajući broj.

Stefanović je istakao da nijedan migrant u Srbiji nije oboleo od koronavirusa.


19:22 U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata 15 novoobolelih od koronavirusa, 56 se oporavilo, a četvoro umrlo, objavio je Nacionalni štab civilne zaštite.


18:56 Oko 30 odsto roditelja dece koja su upisana u beogradske vrtiće izjasnilo se da im je vrtić neophodan od 11. maja, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak na današnjem sastanku u Gradskoj upravi.

Gak je razgovarao sa direktorima 17 predškolskih ustanova i sindikata o merama pod kojima će se vrtići otvoriti za decu čiji roditelji moraju da se vrate na radna mesta, a nemaju kome da ih ostave.

Kako je rečeno na sastanku, roditeljima će biti potrebna potvrda poslodavca da su neophodni na svojim radnim mestima, a vrtići će poštovati mere koje je objavio Gradski zavod za javno zdravlje, preneo je Beoinfo.


18:37 „Mi nudimo neke preporuke i rešenja u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Jutom. Jedan od predloga je da se uplaćen novac pretvori u vaučere koji mogu da se potroše za letovanje ili da se prebace za narednu školsku godinu“, kaže ministar Mladen Šarčević.


18:07 Na teritoriji opštine Veliko Gradište za potrošače starije od 65 godina, u četvrtak, 30.04.2020. godine, u periodu od 4 do 7 sati, radiće sledeći maloprodajni objekti: Vivko M d.o.o, Veliko Gradište, Požarevački put bb; Gomex, Veliko Gradište, Albanske Spomenice 8; IDEA, Veliko Gradište, Žike Popovića 18a; DTL – Styline, Veliko Gradište, Mladena Miloradovića 1; I.M. Matijević, Veliko Gradište, Mladena Miloradovića 3: Кuća mleka DM, Veliko Gradište, Mladena Miloradovića bb; Pertvel d.o.o. (Mesara Živanović), Veliko Gradište, Mladena Miloradovića bb; Apoteka Selić, Veliko Gradište, Mladena Miloradovića 5; Lilić d.o.o, Veliko Gradište, Кneza Lazara 43; STR Pasaž, Veliko Gradište, Кneza Lazara 32; STR Nikola, Topolovnik, Beogradska bb; Pajkić iskopi, Češljeva Bara i Rateks d.o.o, Majilovac.


18:02 U četvrtak 30. aprila u periodu od 4 do 7 časova, biće otvorene prodavnice kako bi stariji od 65 godina mogli da obave kupovinu.

U Požarevcu, Kostolcu i nekoliko okolnih naselja u petak će za njih biti otvoreno 40 prodavnica.

Spisak prodavnica možete pogledati OVDE.


17:43 Grad Požarevac u saradnji sa volonterima nastavio je podelu higijenskih i lanč paketa za korisnike usluga Narodne kuhinje i socijalno ugroženih kategorija. Ovo je nastavak akcije koja je započeta proteklog meseca. Opširnije OVDE.


17:18 U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, novim koronavirusom zaraženo je 570 korisnika i 131 zaposleni, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 92, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite je 41.


16:47 Kafići i restorani širom Srbije ponovo će biti otvoreni od 4. maja. Za ugostiteljska preduzeća je određen čitav set mera koja će morati da se poštuju, a podeljen je u dve grupe – jedne koje se odnose na goste i druge na zaposlene. Opširnije OVDE.


16:33 Na Infektivnoj klinici u Prištini hospitalizovano je 36 pacijenata koji su pozitivni na Covid-19, a dva pacijenta su kritično, dok Štab za vanredne situacije opštine Kosovska Mitrovica saopštava da je na severu Kosova u poslednja 24 sata registrovan jedan novooboleli, a još pet pacijenata je izlečeno, javljaju kosovski mediji.


16:02 Zamenik predsednika Privredne komore Srbije Mihailo Vesović rekao je da se u Srbiji u protekle dve nedelje na posao vratilo oko 35.000 radnika, ali da se ponovna proizvodnja ne može u potpunosti pokrenuti bez uspostavljanja gradskog i međugradskog saobraćaja i rada vrtića i škola.


15:15 U poslednja 24 časa u Srbiji je od koronavirusa preminulo još pet osoba, čime je ukupan broj žrtava povećan na 173. Više informacija možete pročitati OVDE.


14:22 Studenti će se vratiti u domove i na fakultete sredinom maja, a svi će biti oslobođeni plaćanja stanarine, od obustave rada do datuma povratka u sobe.

Ovu odluku donela je ustanova Studentski centar „Beograd“, uz saglasnost ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a studentima koji su već uplatili stanarinu za deo marta, biće uračunata u narednim mesecima.


14:05 Od početka epidemije novog koronavirusa svim zdravstvenim radnicima u kragujevačkom Kliničkom centru tri puta je vađena krv, bez ikakve najave i obrazloženja nadležnih u toj ustanovi o kakvim se testovima tačno radi, rekla je Beti zdravstvena radnica koja je želela da ostane anonimna.


13:52 Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo  Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS, na elektronskoj sednici, održanoj u utorak, 28. aprila, doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Banka Poštanska štedionica Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu.

Proglašavaju se pobednici prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju. TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašavaju se za prvake Srbije, odnosno pobednike Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020.

Predstavnik u Super odbojkaškoj ligi je ekipa Mladog radnika iz Požarevca. Požarevljani su pre prekida takmičenja zauzeli 4 poziciju i izborili kvalifikacije za Evropsko takmičenje. Više informacija možete pročitati OVDE.


13:20 U specijalnoj pritvorskoj jedinici u Vršcu od uvođenja vanrednog stanja bilo je sedamdesetak pritvorenika koji su kršili mere samoizolacije, održano oko 50 internet suđenja, a danas je tu osam ljudi sa izrečenom pritvorskom merom.

„Počeli smo sa radom 18. marta, radi se non-stop, a trenutno je na brojnom stanju osam lica koje su Osnovni sudovi zbog kršenja mera samoizolacije poslali kod nas u ustanovu“, rekao je za Tanjug šef vršačke specijalne pritvorske jedinice KPZ Pančevo Aleksandar Paprić.

Najviše tokom vanrednog stanje u pritvoru u Vršcu u jednom trenutku bilo je 55 pritvorenika.


13:15 Podaci Instituta objavljeni na sajtu covid19.rs. pokazuju da je juče najveći broj novozaraženih otkriven u Beogradu – 57, potom u Aleksincu i Leskovcu po 11, a u Prokuplju 10.

U Novom Sadu je na koronavirus juče bilo pozitivno sedam osoba, Arilju, Gornjem Milanovcu i Kruševcu po šest, a u Kragujevcu pet.


13:05 Broj novozaraženih koronavirusom u jednom danu opao je u Nišu na svega osam novih slučajeva, pokazuju poslednji podaci Instituta za javno zdravlje Srbije „Batut“.

Jednocifren broj novozaraženih u jednom danu Niš je imao na početku epidemije, sve do 27. marta, a pre samo tri dana, odnosno 25. aprila, broj novozaraženih bio je 63.

Poslednji podaci Instituta za javno zdravlje Niš pokazuju da je koronavirusom u Nišu inficirano do sada ukupno 1.189 osoba. U samoizolaciji se zbog kontakta sa obolelim osobama ili dolaska iz inostranstva nalazi 1.221 stanovnik Niša.

U starom delu Kliničkog centra Niš na lečenju je 125 pacijenata, u novoj zgradi Kliničkog centra 187, u studentskom domu Medicinskog fakulteta 164, a u „Radonu“ u Niškoj Banji 100 pacijenata.

U zdravstvenim ustanovama u Nišu se leče oboleli od koronavirusa sa područja čitavog juga Srbije.

Podaci Instituta objavljeni na sajtu covid19.rs. pokazuju da je juče najveći broj novozaraženih otkriven u Beogradu – 57, potom u Aleksincu i Leskovcu po 11, a u Prokuplju 10. U Novom Sadu je na korona virus juče bilo pozitivno sedam osoba, Arilju, Gornjem Milanovcu i Kruševcu po šest, a u Kragujevcu pet.


12:58 Više od 1.000 pacijenata zaraženih koronavirusom prošlo je kroz privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu, a otpušteno je više od 800 izlečenih, kaže glavni medicinski koordinator te bolnice potpukovnik dr Veljko Milić i ističe da sve manje pozitivnih dolazi na Sajam, dok je povećan broj otpusta.

Milić kaže da su na Sajmu trenutno smeštena 154 pacijenta i da je u poslednja 24 sata primljen 21 pacijent, a otpušten 31 izlečeni pacijent. Među pacijentima na Sajmu ima i desetak medicinskih radnika koji su većinom iz Beograda i okolnih mesta.

Smatra da se o zatvaranju Sajma može razmišljati kada broj pacijenata u toj bolnici bude sveden na oko 50.


12:45 Nešto više od 57 odsto građana Srbije smatra da je vlast preduzela adekvatne mere u borbi protiv epidemije koronavirusa, a njih 63 odsto smatra da bi zbog epidemije trebalo odložiti izbore za jesen, pokazuju rezultati istraživanja Nove srpske političke misli (NSPM) objavljeni u nedeljniku Vreme.


12:33 Američka farmaceutska kompanija „Fajzer“ (Pfizer) mogla bi da testira vakcinu već naredne nedelje, ako sve bude išlo po planu imali bi vakcinu za hitnu upotrebu do jeseni, navodi se u izveštaju ove farmaceutske kuće.


12:20 Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u sredu je isporučena donacija Ambasade Savezne Republike Nemačke vredna 2.242.812 dinara.

Ambasada se pridružila Fondu B92 u borbi protiv pandemije koronavirusa obezbedivši sredstva za nabavku 13 infuzionih pumpi.


11:51 Na Infektivnoj klinici KBC Kosova danas su smeštene 36 osobe zaražene koronavirusom, od toga je njih 28 u stabilnom stanju, a ostali su pod terapijom kiseonikom, od kojih se u dva slučaja radi o teškom zdravstvenom stanju.

Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja Kosova, tokom dana iz ove klinike se očekuje otpuštanje devet pacijenata koji su imali dva uzastopna testiranja negativna.

Juče je na Kosovu testirano 250 osoba, od kojih je utvrđeno da je njih deset pozitivno na Covid-19, dok je 31 osoba ozdravila. Ukupan broj zaraženih korona virusom na Kosovu je 790, ozdravilo je ukupno 232 osoba, dok su preminule 24 osobe.

Juče je bio drugi dan za redom kada je broj onih koji su ozdravili veći od zaraženih.


11:45 Višednevni trend pada ukupnog broja obolelih od koronavirusa u Vojvodini se nastavlja pa se u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) u Novom Sadu trenutno od te infekcije leči 67, a u Opštoj bolnici u Pančevu 92 pacijenta, saopštio je Biro za odnose s javnošću Pokrajinske vlade.


11:40 U Čačku nije bilo novih slučajeva zaraženih koronavirusom u poslednja 24 sata, niti je bilo prijema novih pacijenata na infektivno odeljenje Opšte bolnice, saopštio je gradski Radni tim za praćenje virusa.

Na infektivnom odeljenju čačanske bolnice trenutno se nalaze 23 pacijenta koja su obolela od koronavirusa ili imaju te simptome.

U privremenoj bolnici u sportskoj hali u prigradskom naselju Atenica smešteno je, kako je danas objavljeno, 20 osoba pozitivnih na koronavirus, a u samoizolaciji kod kuće je 85 Čačana.

Školska uprava u Čačku je saopštila da je oko 40 odsto roditelja zainteresovano da njihova deca ponovo krenu u vrtiće.

Od početka epidemije koronavirusa do sada u Čačku je zaraženo 80 ljudi, a deset je preminulo.


11:36 Na severu Kosova i Metohije u poslednja 24 časa registrovano je pet izlečenih osoba obolelih od Kovida 19, dok je evidentirana jedna osoba iz Zubinog Potoka zaražena koronavirusom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je drugi dan za redom da je broj izlečenih veći od broja zaraženih i četiri severne opštine sa srpskom većinom.


11:25 Novac koji su roditelji uplatili za đačke ekskurzije najverovatnije će biti moguće pretvoriti u vaučere koji mogu da se potroše za letovanje ili prebace za sledeću školsku godinu, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević za Tanjug.

Prema njegovim rečima, svaka škola je pravno lice i kao takva sklapa ugovor sa turističkom agencijom, te će krajnji dogovor biti postignut između roditelja i agencije, a ministarstvo je ovo ponudilo kao jedno od mogućih rešenja.


11:20 U ponedeljak, 4. maja, otvara se stacionar radioterapije u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, koji je bio privremeno zatvoren zbog zaraze koronavirusom, izjavila je v. d. direktora tog instituta Danica Grujičić.

Daanica Grujičić je za TV Prvu rekla da će od ponedeljka početi sa postepenim prijemom pacijenata, uz napomenu da će se i dalje sprovoditi sve mere kontrole, uključujući trijažu na ulazu u ustanovu, obavezno uzimanje epidemiološke anamneze i merenje temperature.


11:13 Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će uredbom kojom će biti rešeno pitanje uplaćenih aranžmana, građanima biti omogućeno da sklope nove ugovore sa turističkim agencijama koji će biti pokriveni garancijama osiguravajućih kuća. Više informacija možete pročitati OVDE.


11:00Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da su prijemni ispiti za fakultete planirani za 22. jun, a da veliki maturanti imaju obavezu da odbrane maturske radove sredinom juna. Više informacija možete pročitati OVDE.


10:53 U protekla 24 sata u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirana su 462 uzorka i potvrđena 34 nova slučaja infekcije koronavirusom, dok je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao da je u tom bh. entitetu u potvrđeno 60 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru RS preminula su dva pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva povećan na 65.

Kako je naveo Šeranić, testirano je ukupno 677 uzoraka i virus je potvrđen kod 59 osoba iz RS i jedne iz Brčko distrikta.

„Danas imamo nepovoljniju situaciju nego što smo imali prethodni dan. Cela zajednica se ponaša opuštenije“, upozorio je ministar zdravlja.


10:33 Filmovi koji su izašli na internetu i zaobišli bioskopske sale zbog epidemije koronavirusa, moći će ove godine da se takmiče za Oskara, saopštila je američka Akademija filmskih umetnosti i nauka, koja dodeljuje tu prestižnu nagradu.


10:05 Državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić izjavio je da je u Srbiji smanjen broj teških pacijenata obolelih od koronavirusa, navodeći da je trenutno na respiratoru oko 75 bolesnika.

Vekić je rekao da se u relaksiranje mera krenulo zbog manjeg broja obolelih sa teškom kliničom slikom i da je to indikator da je smanjena virulentnost virusa.

„Sa 3.700 hospitalizovanih pacijenata pre sedam dana, došli smo na 2.500 pacijenata. Pre pet dana bilo je oko 150 na respiratoru, danas je oko 75. Ulazimo u mirniju fazu, idemo ka smirivanju epidemije“, rekao je Vekić za TV Pink.


09:23 JP Toplifikacija Požarevac obaveštava građane Požarevca i naselja Đirikovac da od ponedeljka, 4. maja počinje sa radom šalter blagajne. Više informacija možete pročitati OVDE.


09:10 Fiskalni sa savet Srbije objavio je da su u usvojenom rebalansu budžeta Srbije za ovu godinu date trenutno najbolje moguće ekonomske i fiskalne projekcije, ali malo je verovatno da će se one u potpunosti ostvariti, a kao „najveća i nepovratna“ greška istaknuta je pomoć države od 100 evra svakom punoletnom građaninu koji to bude želeo. Više informacija možete pročitati OVDE.


09:00 Prema jutrošnjim podacima wordlometera, koronavirusom je zaraženo gotovo tri miliona i 140 hiljada ljudi širom sveta, a do sada je umrlo više od 218.000 ljudi. Od bolesti se oporavilo gotovo 960.000 osoba.


08:55 U poslednja 24 sata u opštini Vlasotince koronavirusom zaražene su još četiri osobe, ukupno 80.

Od 23 testa, četiri su pozitivna i ti rezultati su mnogo bolji od onih za vikent, odnosno u nedelju kad ih je bilo 16 novozaraženih.

Većina obolelih ima srednje tešku i lakšu kliničku sliku i smeštena je u Kovid bolnici u Leskovcu.

Prvi oboleli u Vlasotincu registrovan je 7. aprila.


08:32 Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta „Batut“ rekla je za RTS da poslednji rezultati testiranja ohrabruju uz napomenu da virus i dalje cirkuliše, jer on još uvek pronalazi put do osetljive osobe.

Navodi da je u Srbiji trenutno stabilna epidemiološka situaciaj uz pojedina iskakanja koja su ugašena.

Ističe da su za četiri meseca koliko je virus poznat, mnogo toga naučili i da se od prvobitnog šoka i posle uvođenja mera pokazalo kako virus može da se nadmudri.


08:10 Evropska fudbalska federacija (UEFA) je obavestila sve svoje članice da do 25. maja treba da donesu odluku hoće li se ili neće nastaviti domaća prvenstva. Više informacija možete pročitati OVDE.


08:00 Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture rekla je za RTS da u ponedeljak počinje da radi međugradski saobraćaj u skladu sa preporukama lekara, a da će se gradski prevoz vraćati fazno.

„Broj putnika gledaće se u odnosu na prostor i tačno će se znati na koja se vrata ulazi i izlazi, suština je da se izbegne kontakt“, rekla je ministarka Mihajlović.


07:55 Evropska zemlja sa najvećim brojem smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 postepeno ukida karantin. U Italiji sledeće nedelje ljudima će biti dozvoljeno da posećuju rodbinu u malim grupama. Parkovi, fabrike i gradilišta ponovo će se otvoriti. To je slučaj i u drugim zemljama, polako se vraćaju u takozvanu novu normalu. Da li je do ukidanja određenih mera došlo prebrzo i da li to znači da smo odbacili sav trud i žrtvu? Ovo pitanje brine mnoge i to s razlogom.

Kroz istoriju epidemije su se javljale u talasima. Prvo zabeleženo izbijanje kuge u Atini, još u petom veku pre nove ere dogodilo se 430. godine, kasnije se kuga javljala u talasima noseći tugu i smrt iz godine u godinu.

Isto je bilo i sa malim boginjama u 18. veku. To se dogodilo i sa španskim gripom pre jednog veka, koji se u Evropi pojavio u proleće 1918. godine, onda se pojavio kasnije iste godine i ponovo 1919. Zabrinjavajuće je što se drugi talas u jesen i zimu 1918. godine pokazao smrtonosnijim na nekim mestima.

Većina naučnika u Evropi misli da će doći do drugog talasa novog koronavirusa, najverovatnije ponovo u drugoj polovini ove godine. Postoje dokazi da bi toplije vreme koje dolazi sa letom moglo pomoći da se smanji širenje virusa. Ali ako se virus vrati pred kraj godine i poklopi se sa sezonom gripa, to bi mogla da bude veoma opasna kombinacija.

Direktor centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Robert Redfild je prošle nedelje upozorio na drugi talas novog koronavirusa i da će biti daleko strašniji upravo zbog sezonskog gripa . „Postoji mogućnost da će napad virusa na našu zemlju sledeće zime biti zapravo još teži od onog kroz koji smo upravo prošli“, izjavio je direktor CDC-a Robert Redfild u intervjuu za “The Washington Post”.

„Kada sam to rekao drugima nisu baš najbolje razumeli. Istorija nam to najbolje pokazuje”, rekao je Redfild. Vlade širom sveta ukazuju na činjenicu da će uprkos popuštanju mera fizičko distanciranje još dugo biti na snazi. Većina glavnih događaja do kraja leta je otkazana ili odložena, mala je verovatnoća da će se održati neki veći događaj do kraja ove godine.


07:50 Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da je nošenje maski obavezno za zdravstvene radnike, članove porodica koji brinu o pacijentima, kao i za obolele.

On je za Radio televiziju Srbije, na pitanje o restoranima, rekao da nije moguće jesti sa maskom i naglasio da treba dobro razmisliti kada ih otvoriti i kako postići socijalnu distancu. Više informacija možete pročitati OVDE.


Informacije od predhodnog dana možete pročitati OVDE.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend