Društvo

Menja se lokacija kovid čekaonice u Kostolcu

foto/arhiva: Grad Požarevac
Od nedelje u 7 sati, kovid čekaonica u Kostolcu biće premeštena iz Tehničke škole u objekat koji se nalazi u krugu kostolačkog doma zdravlja. Ova promena vrši se zbog početka drugog polugodišta u školama, saopštila je informativna služba Grada Požarevca.

Odluka o izmeštanju doneta je nakon naredbe požarevačkog štaba za vanredne situacije, zbog nesmetanog obavljanja nastave u Tehničkoj školi koja počinje narednog dana.

Podsetimo, nastava u osnovnim i srednjim školama od ponedeljka će se odvijati po modelu koji je primenjivan od 1.septembra prošle godine, što znači da će srednjoškolci jednu nedelju ići u školu, a potpom jednu nedelju učiti na daljinu.

Kovid čekaonica u Tehničkoj školi funkcionisala je od 30.novembra. Istog dana u Požarevcu je u funkciju čekaonice, odnosno prijavnice za kovid ambulantu prenamenjen deo hola Centra za kulturu. Prostor u Požarevcu će i u narednom periodu biti u ovoj funkciji.

 

Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend