Društvo

Na sajtu Spotifaj podkast sa Barakom Obamom i Brusom Springstinom

Audio platforma Spotifaj (Spotify) počela je da prenosi podkast čiji su voditelji bivši američki predsednik Barak Obama (Barack) i muzičar Brus Springstin (Bruce Springsteen).

Podkast pod nazivom “Renegades: Born in the USA” (u slobodnom prevodu – Odmetnici rodjeni u SAD) ima osam epizoda, a u centru pažnje su razgovori Obame i Springstina koji su se do sada pojavljali kao gosti u nekom podkastu, a ne kao voditelji.

“Čini se da Brus i ja nemamo puno zajedničkog. On je belac iz malog grada Nju Džersija, a ja sam crnac, melez, rodjen na Havajima. On je ikona rokenrola, a ja nisam…. baš tako kul”, rekao je Obama u prvom podkastu.

Obama i Springstin su se prvi put sreli 2008. tokom predsedničke kampanje i kasnije postali prijatelji.

Nedavno su se ponovo našli u Nju Džersiju gde su snimili emisiju u kojoj govore o stanju u SAD i mogućim načinima ponovnog ujedinjenja nacije.

“Tokom razgovora otkrili smo da i dalje delimo veru u američki ideal”, rekao je Obama i dodao da to nije kao neki vid nostalgije već “reper za naporan rad koji predstoji”.

Obama je rekao da su kroz dijalog, čiji je deo snimljen, “pronašli neke odgovore, naučili nešto, nasmejali se i popili nekoliko pića”.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend